Mon01262015

Сподели на Facebook Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Danish English French German Italian Norwegian Serbian Swedish Turkish

Туристичкиот комплекс "Lake View" во Отешево спремен за ова сезона (фото)

"Lake View" во Отешево, e класичен Хотел и Ресторан со погледна прекрасното Преспанско Езеро, поделено со Македонија, Грција, и Албанија. Позади Хотелот се наоѓа Националниот Парк Галичица...

...со фантастични погледби на Преспанското и Охридското Езера, 2.250м надморска висина. Локалитетот е исто познат како воздушна бања.

Екипата на "Преспана" деновиве реши да го посети ова прекрасно место, а бевме пречекани од љубезните и гостопримливи сопственици кои ни дозволија да направиме неколку фотографии низ ресторанот и хотелот. Низ краток разговор тие ни изјавија дека се спремни за пречек на гости. Низ фотографии погледнете само мал дел од тоа што ни го нуди ресторан и хотел "Lake View" во Отешево.

Би можело да ве интересира:


Поново од оваа категорија:
Претходно во оваа категорија:

Остави Коментар

Би можело да Ве интересира:

Prev Next
Prev Next